Információ Korona sátorrendszerek - Korona Sátorrendszerek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


SZERETNÉNK BEMUTATNI MAGUNKAT...

       
Cégünk, a több, mint 20 éves Korona Sátorrendszerek 1991 nyarán kezdte meg működését és mutatta be saját fejlesztésű sátorrendszerét a közönségnek, mely pozitív fogadtatásra talált.

Ezzel egy időben felkínáltuk a Korona-sátrak bérleti, illetve vételi lehetőségeit is. Mivel ez a szolgáltatás a '90-es évek elején egyedülálló volt, így büszkén állíthatjuk, hogy a magyar kültéri rendezvényszakma új alapjait tettük le.

Cégünk ma is vezető szerepet tölt be a magyarországi és határon túli rendezvények installációs feladatainak elvégzésében. Sátraink akár sok ezer négyzetméteres terület lefedésére is alkalmasak.
Sátortípusainkat (G4 - G8 - G10), egyéb rendezvénytechnikai eszközeinket az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük és fejlesztjük.

Árképzésünk során a verseny szempontjai mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minél kedvezőbb ajánlatok kidolgozására és egyéni árajánlatok készítésére.

Mindezek eredményeként, évente több mint száz rendezvényen képviseltetjük magunkat. Célunk a rendezvények széleskörű kiszolgálása, speciális igények megvalósítása.

Forduljon hozzánk bizalommal és legyen részese a Korona-sátrak világának!


Várjuk kérdéseit...  
 További információval várja ügyfélszolgálatunk.
                             
    Tel: +36-70-318-0665
        +36-22-782-362
     E-mail: korona@korona.hu

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz